-->

Google+ Followers

Monday, April 2, 2012

Selamat Pengantin Baru My Twin !!!



Before this Emma pernah post entry Single vs Married
Korang dah baca ke ???
Kalau tak baca cepat pegi baca !!! hehehehhe
And thanks to 50 person yang like that entry =) suprise jugak bila tengok !!! hehehhe
Okay, semalam adalah weeding my twin !! 
Dan semalam jugaklah hari yang paling busy buat Emma and family !!
But, semuanya berjalan dengan lancar !!!
My twin selamat di nikahkan pada hari sabtu 3.30 pm dengan dua kali lafaz...



family, and friend yang hadir...

Dan... jeng..jeng..jenggg
Pengapit pun nak amik BERKAT !!!
hHEHEHHEHE tau tak apa yang jadi ????
Tadaaaaa.....
aksi malu-malu kteorang !!! hahahahahha


Opsss jangan salah sangka okay !!!
Tu sepupu Emma jer laa...
hehehehhe masing-masing nak amik berkat !!!
Yerlah.. mentang-mentang lah si kembar dah kawin !!!
" Kecik, turn kau bila pulak ??? "
" Pengapit bila pulak nie ??? "
" Kembar dah laku, pengapit mane boyfriend nyer "
" Aku dah laku da.. so boleh duk tepi tangga !! Kau belum lagi... tak boleh duk tepi tangga "
" Hang bila nak kawin nie Emma ??? "

Sakit telinga tak kalau korang dengar macam nie ???
Huwaaaa bernanah telinga nak dengar...
Hhehehhehe senyum je laaa
And say "InsyaAllah"

Maka dengar lah suara-suara nakal menyanyi...
"Jangan tunggu lama-lama.... nanti lama-lama dia di ambil orang !!! "
Adesssss...
Anyway congrats lalink....
NoorLaila & Mahkota Haji




www.tips-fb.com

5 comments:

  1. tahniah utk kembar emma...lps ni tunggu emma pulak...=) insyaallah ada jodoh tak ke mana2 kan emma..

    ReplyDelete
  2. @Ayu ImanInsyaAllah, dun worry confirm Emma bg card kat iman.. tapi make sure iman kena dtg tau !!

    ReplyDelete
  3. @Emma
    insyaallah emma..ade reziki kite sampailah kan...

    ReplyDelete
  4. Ingatkan Emma yang kawen tersentap seketika..hik hik hik..

    ReplyDelete
  5. @Kaki Wayanghahahahah sentap ek ??? ishhh ishh kan Emma tunggu Azri.. hahahahhaha =p **demam 3 hari jap

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!