-->

Google+ Followers

Wednesday, April 18, 2012

Contest by : Nota Hati.com



Terpanggil oleh owner blog Notahati.com untuk join promo review yang dia buat !!
Emma just nak sentuh satu artikel je yang di buat oleh Incik Acul owner blog nie...
Coz artikel tu mampu menarik minat Emma untuk join segmen nie, 
Okay before Emma nak share tentang artikel tu.. let me introduce kat korang...
Siapa blogger Notahati.com ???
Okay, Pemilik Notahati.com adalah Mr Acul a.k.a Mohd Rasul.  
Ia adalah sebuah blog yang di terajui oleh Incik Acul dan 4 orang blogger lain yang support blog Notahati.com

Okay, one of entry yang sangat menarik minat ialah mengenai....
" Kemiskinan tak menghalang kasih sayang " 


" Cinta yang sejati adalah cinta yang lahir dari hati di mana cinta ini akan kekal selamanya dan bukannya cinta yang lahir dari paras rupa atau harta benda semata-mata."

 " Kasih manusia sering bermusim, sayang manusia tiada abadi.
Kasih tuhan tiada bertepi, Sayang tuhan janjinya pasti. "

Apa yang Emma sempat review tentang blog Notahati.com???
Kalau korang baca, korang selam baik-baik (jangan sampai lemas okay)
Korang akan nampak yang entry Notahati banyak nasihat mengenai kehidupan !! 
Kadang-kala kita Manusia sering lupa pada pencipta yang abadi..
Namun setiap Entry Notahati.com mengaitkan tentang manusia dan Allah.
Perjanjian antara manusia dan penciptanya.





www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!