-->

Google+ Followers

Monday, April 2, 2012

Bila Blogger jadi Penyanyi



Ramai yang Emma tengok sekarang jadi penyanyi..
Tak kira bakat dorang di cungkil dari youtube, atau mana-mana media pun...
But congrats laaa to one blogger nie....
Yang dah buat lagu sendiri...
Tak lama lagi glamer la kot... hehehhee
sekarang pun as blogger dia dah glamer...
Korang nak dengar tak lagu ciptaan blogger nie ???

korang boleh dengar kat SINI

Nie lah Blogger yang di sebutkan.... MR AZRI  a.k.a Kaki Wayang (http://informations-the.blogspot.com)

Lirik  Lagu Puspa Syurgawi

Di mana Puspa idaman
Puteri seribu taman
Mengalah bidadari
Dia puspa syurgawi


Terasa dunia ini
Puspa sakti sukar dicari
Bermusim bunga-bungaan
Layu dalam jambangan

Bencana nanti menari
Mawar biarpun berduri
Tak akan bererti lagi
Mahligainya hilang seri

Chorus:
Di taman yang melaut ini
Mana desir harum kenanga
Hanya tinggal Puspa kencana
Terkulai tanpa mahkota
Tangisan di dalam diri
Meruntun di kamar hati
Resahnya tak tercari
Sewangi puspa syurgawi

Sewangi puspa syurgawi..


Copyright: http://informations-the.blogspot.com/2011/10/betol-betol-hangat-puspa-syurgawi-lagu.html#ixzz1qs6ns5Rw



Nota kecik : Gambar yang di curi dari facebook tuan empunya blog. 
hehehhehehhehe jangan marahh havang azreyyyy



www.tips-fb.com

12 comments:

  1. Hahahahhaha..havang azery gehtuuu..uittt artis mana pula tu...

    ReplyDelete
  2. @Kaki Wayang

    Tahniah Azri..maju setapak lagi...lepas ni jangan lupa bagi tips lagi pada akak ye...Gud luck!!

    ReplyDelete
  3. Kak Rahmah..itu bisa diatur..hehehehe..Thanks atas sokongan

    Emma: Wah mintak upah gitu...

    ReplyDelete
  4. wah wah wah...goodluck kaki wayang =)

    ReplyDelete
  5. Eh cik Munna pun ada...TQ..si Emma ni pepandai je nak buat artikel ni...hahahahaha...peminat lah katakan..

    **peminat kewww

    ReplyDelete
  6. @Kaki Wayangalaaa org bagi tambah glamour.. dah azri bagi emma dengar, so tak salah kan share dengan reader lain ?? hehehhehe sedap ape sore !!!

    ReplyDelete
  7. hehe...ni bukan penyanyi emma, ni ustaz baca doa.

    p/s: :) gurau2 je KW...

    ReplyDelete
  8. beruntung depa suara sedap.. kalau zu, haih.. masuk nasyid pun belum tentu pas..

    ReplyDelete
  9. Tetiba ramai yang komen...hehehehehehe..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!