-->

Google+ Followers

Friday, March 30, 2012

Single vs Married



Yuhuuuu, 
Entry lagi hari nie ???
Banyak nyer...
Just nak share dengan korang....
Yang kembar Emma akan mengakhiri zaman anak dara kurang dari 24 jam dari sekarang !!!
Hhehehhehe lepas nie tittle akan bertukar dari "CIK" kepada "PUAN"..
Hahahahha i'm happy with u lalink....
Waiting for me tonite...
Kita nak tidur sama-sama
Kita nak share suka duka kita
Kita nak gelak puas-puas
Kita nak happy puas-puas
Sebab,
Lepas nie semua akan berubah!!
Kita tak boleh macam dulu sangat lagi !!
Yuhuuu Kembar,
Tunggu kembar kamu nie tau,
Emma akan pakaikan inai...
Kat jari konon lentik kamu tuuu
Cehhh, 
Walau apa pun,
Emma sayangggg kamu... "NOOR LAILA MUSTAFA"



www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!