-->

Google+ Followers

Saturday, September 17, 2011

Cuti-cuti at Melaka

09.30am@Melaka

Selamat pagi and selamat bercuti blogger... weee semalam tak sempat pulak nak update blog... hehehehe excited sanbgat nak balik kampung... maklumlah.. lama dah kot tak balik Melaka. Padehal dekat jer kot KL - MELAKA...hehheeh.

Sebenarnya kalau ikutkan entry yang lepas ade jer banyak plan yang Emma nak pegi... Pulau Langkawi laaa Pulau Perhentian laaa... Penang laaa Port Dickson laaa... last-last Melaka jugak yang Emma pergi... dah alang-alang nak balik kampung singgah lah melawat kawan Emma (Anas a.k.a Iori) merangkap kepada kekasih hati Belog Awek Senyum



kat hospital pun boleh....

Lepas melawat orang sakit.... jom jalan beraya... hehehehhehe so sempat laaa posing-posing kat depan tangga rumah orang... hhahahah Melaka kan terkenal dengan tangga yang cantik-cantik!! kadang-kadang tuu rumah dah nak roboh tapi tangga punyalah cantik... hahahahha





Tunggu sambungan cite nieee ek =p



www.tips-fb.com

2 comments:

  1. beraya pakai jeans je? style gile..hahaha

    ReplyDelete
  2. soly : hahahahha memang style pun =) tak terfikir pun nak g beraya... main redah jer time tuu hahahahha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!