-->

Google+ Followers

Thursday, April 12, 2012

EDISI SEGMEN : SAYA NAK BERTUKAR RSS FEED DENGAN BLOG KAKI WAYANG




Korang kenal tak siapa kaki wayang nie ??? 
Kaki wayang a.k.a Mr Azri bukanlah seorang yang kaki pergi tengok muvee kat cinema tau !!
But dia adalah seorang blogger yang sentiasa cool jer, tak sombong a.k.a peramah !!
So, if korang nak tips-tips tentang blog, korang boleh refer kat dia coz dia memang tak pernah kedekut nak sharing dengan blogger. Yang penting , jangan MALU nak bertanya.

If korang nak join segmen nie, korang boleh klik kat banner atas tu... 

To Mr Azri, alahai tak tau nak bagi cair macam mane !! hehehehhe but satu ayat jer yang boleh buat "havang hazrey" ingat sampai bila-bila... hehehhehehhe baca baik-baik ek =)

" Bukan femes blogger, bukan artis popular, bukan nak kejar glamour.  Tapi menulis dari otak kecik turun ke papan kekunci menghasilkan celoteh dari bibir comel Emma Eema "


www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!