-->

Google+ Followers

Tuesday, September 24, 2013

Pearl Handbouquet


Assalamualaikum uoals,


Haaa korang tau tak apa minat emma sekarang ??? serius emma pernah update pasal " Handbouquet " time tunang dulu... thanks Sheila for the lovely handbouquet :) 

Emma minat gile dengan pearl sekarang nie, then bila tengok pasal pearl handbouquet... semangat kemain nak buat sendiri handbouquet untuk weeding nanti :) siap cakap kat incik tunang lagi nak buat sendiri..!! apa lagi kemainlah ajak incik tunang pegi carik manik !!

Bila dah ada manik, eh nak buat macam mana ek ??? cepat-cepat bukak tutorial... hehehhehe 



Try se " kreatif " yang boleh semata-mata nak buat macam nie.. heheheh serius memang admire sangat dengan bunga yang nie,,...

Kalau dah siap emma tunjuk kat korang ek !! Kalau cantik korang nak order pun boleh :)



www.tips-fb.com

Monday, September 23, 2013

SEMANGAT ATM :)


Assalamualaikum uoals,

Wuhaaa rasa rindu pulak kat blog nie, mane tak nyer lebih hampir sebulan setengah emma tak publish apa-apa dalam blog nie !! Maklumlah bila dah ada bisness nie payah sket nak berblog :)

Sempat jugaklah bodek incik tunang nak pergi " Perarakan Gergasi Angkatan Tentera Malaysia ". Korang ada yang pergi tak ??? Kemainlah time tu semangat bangun pukul 6 pagi semata mata nak tengok perarakan gergasi tu.... sampaikan ayah duk perli... "Haiii tak puas tengok ke ??? dah jadi anak tentera pun takkan tak pernah tengok ???? " cehhh haruslah nak tengok !! SEMANGAT 1 MALAYSIA =D I'M4U





Ada sape-sape yang pergi tak event nie ???? memang best and apa yang kita tengok kat TV dengan LIVE memang banyak perbezaannya.  Korang bayangkanlah bila tengok orang tejun dari kapal terbang then landing ngam-ngam kat padang merdeka tu... memang respect lah kat dorang nie, ngam-ngam je dorang buget nak landing. Tak ada pulak yang tersangkut ke kat mana-mana ke... yang penting dorang memang di latih secara professional untuk buat terjunan nie... Congrats :)


Bila helicopter duk stay betul-betul kat atas kepala korang... Time tu korang akan rasa semua benda nak terbang...!! Nasib baiklah tak kurus sangat, kalau tak mau nyer melayang-layang !!!


Lepas tu semangat duk tengok jet pulak...time tengah tengok teringat pulak yang pernah ada cita-cita nak bawak jet macam tu time kecik-kecik :) Tapi ayah tak bagi emma masuk ATMA dulu... kalau tak, dah boleh bawak jet macam tu... ayah cakap ayah tak suka anak perempuan dia masuk TENTERA... kalau tak dah bergelar Leftenan Nur Azimah dah sekarang nie... huwaaa... nak buat macam mane, redha jer lah...



Saat yang paling best bila emma dapat action sket dengan senjata yang paling emma minat !! haa korang tau tak apa dia ???

Haaa tu dia bila emma dapat pose dengan Sniper :) Serius memang teringin dan minat sangat dengan senjata nie.... bila nampak apa lagi... cepat-cepat suruh incik tunang amik gambar :) haaa korang tengok tu.. berapa ramai yang duk teruja bila emma duk try menembak ?? heheheh tapi sedih kalau ada peluru kan best !! boleh try tembak :)

Dalam banyak-banyak kenderaan, kereta nie jugak emma nak amik !!! alahai... ingat senang ke nak bergambar dengan kereta yang orang - orang besar naik ??? 


Taraaaa... post penuup entry from emma n incik tunang :)



www.tips-fb.com