-->

Google+ Followers

Thursday, April 5, 2012

Cina Buta ??? Apa tu ???



Cina buta ??? apa tu ???
Cina yang cacat penglihatan ker??
Hahhahaha bukan macam tu okay !!
Cina buta dalam erti kata lain ialah "Pak sanggup" yang akan menjadi suami sementara pasangan ingin merujuk balik !! Dalam erti kata lain bagi pasangan yang dah bercerai then dorang nak rujuk balik. So dorang kena cari "Pak sanggup" nie !! But... ada jugak ek yang jadikan sebagai income every month !!
Wahhh gila lah dorang nie, dapat macam-macam yg dorang nak, dapat duit, dapat layanan xxxxxx,





www.tips-fb.com

9 comments:

  1. xtau naper dikaitkn dengan cina..
    naper x tulis melayu buta jer..
    yg jd pak sanggup suma melayu tu..
    plik betul.

    ReplyDelete
  2. @Ayu Iman dalam dunia nie, macam-macam orang pun ade syg =)

    ReplyDelete
  3. @sharkntah, dari manelah dapat nama-nama nie semua =)

    ReplyDelete
  4. @shiema sufian dalam dunia nie macam-macam ada !!

    ReplyDelete
  5. Setakat yang MM tau, pasangan suami isteri yang bercerai talak tiga je akan guna 'cina buta' ni kalau nak rujuk balik. Tapi perlu ke? Dah nak sangat bercerai, takyahlah menyusahkan orang lain jd pak sanggup bagai pulak. Sendiri mau ingatlah kan.. Huhuhu.,

    ReplyDelete
  6. Cina buta? kenapa buta? Aku pn nk try..sila call 0108012260

    ReplyDelete
  7. aku pn nk try cina buta...sila call 0108012260

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!