-->

Google+ Followers

Friday, April 27, 2012

"SEGMEN BLOGLIST NASZ BULAN MEI 2012"




Bloglist May kini kembali =)

Sebab apa nak join ???
Hurmmm biasalah ayat  Emma =)

" Bukan blog popular, bukan nak kejar glamour, Tapi berblog melalui idea dari otak kecik turun ke papan kekunci maka terhasilah celoteh dari bibir comel Emma "

So if korang nak dengar celoteh dari mulut comel yang kuat membebel nie.. boleh datang blog Emma and i will feel free to add ur link inside my bloglist =)


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. salam singgah bw sini..dtg dri segmen same..jmput bw blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-bloglist-nasz-bulan-mei-2012.html thanx:D

    ReplyDelete
  2. thanx sudi join. saya dah letak link korang kat bloglist Mei 2012 di side bar. silalah check ye? kalau sudi letaklah link saya kat bloglist korang. Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!