-->

Google+ Followers

Thursday, April 19, 2012

Eh, korang ingat lagi tak ???



Duduk kat office menghadap laptop,
Tiba-tiba teringin nak makan ice cream...
Time lunch tadi tengok ada budak baru balik sekolah makan ice cream Malaysia...
Alahaiii terliur lah pulakkk....


Yummyyy, yummmy... nampak sedap kan ???
Sekarang nie susah nak cari kat kedai da...
Kalau dulu balik sekolah je mesti singgah kat rumah mak cik belakang sekolah !!
" Mak cik..... kteorang datang nak beli ice cream !!! "
Tak jemu-jemu mak cik tu duk melayan kerenah kteorang !!!
Kalau ice cream macam nie memang macam-macam perisa ada...
And the most feveret Emma perisa Milo and asam boi....
But sekarang, kalau nak... buat sendiri je lahhh...


Dan another thing yang terlintas kat otak kecik Emma.... GULA-GULA BANTAL,
Sebab apa dapat nama tu ??? Ntah Emma pun tak tau ... hehehehhe maybe bentuk macam bantal kot !!
Ni dulu, kalau kat kampung senang je nak dapat kat kedai-kedai apek !!
Kalau balik kampung je mesti pergi kedai Tiam (apek laaa),
Dalam dia ada kacang tau....
Memang best !!!

Adeh, korang tau tak kat mane nak cari ??? hehehehe teringin laaa.. Kesian anak cacing dalam perut nie teringin nak makan benda tu !! ehhehehehe oh ya One more thing !! Korang tau tak kat mane the best Cup cake yang boleh order untuk bagi souvenir kat orang !! Tapi nak yang memang the best laaa... hehehehhe kalau ada, boleh korang suggest tak ????


www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Datang dari Lulu-Pages.. Salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. adoi..gara2 gula2 bantal tue la, anak buah semua pakat merajuk, sbb makcik xtau nak beli gula2 bantal tue mcm mana hahahahaha

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!