-->

Google+ Followers

Thursday, April 26, 2012

"SEGMEN NASZ : FOLLOW DAN COMMENT"




Yuhuuu abg nasz kembali lagi dengan segmen =)
So ape tunggu lagi ????
Cepat join !!!!
Klik je kat banner tuuu okay =)

Opsss lupa pulak... jangan lupa Vote untuk abg nasz for DIGI WWWOW Award tau....


www.tips-fb.com

22 comments:

  1. singgah sini dari segmen yg sama... sy serious da lama follow awk dear..selmt bersegmen... :)

    ReplyDelete
  2. @@ deqla manjew oh yer ke ???? thank you soooo much lalink =)

    ReplyDelete
  3. thanx sudi join emma. thanx vote abg. hehehe.

    ReplyDelete
  4. As salam emma...

    Sis jengah dari segmen sama....
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  5. sy join jgk :)

    salam semua. . .sy join jgk ^_^

    http://jibablossom.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  6. hai... singgah dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  7. list untuk blogwalking dah sedia untuk diblogwalking sambil follow dan comment. sila2lah terjah link kat bawah:

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/blogwalking-sambil-follow-dan-comment.html

    terima kasih sekali lagi kerana sudi join segmen saya ni. hehehe.

    ReplyDelete
  8. Datang dari segmen yg sama,peace :D

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-and-comment.html

    ReplyDelete
  9. Hai ! Ieqa datang dari segmen yang sama , kalau sudi meh lah singgah blog ieqa yang serabai ni . Hee :)

    http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  10. Meninggalkan jejak.. dr segmen yg sama...

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    *maaflah ayat copypaste... ;p

    ReplyDelete
  11. Salam...
    Salam perkenalan...sambil datang dari segmen Mr Nasz...Done follow blog yang cantik ini... jemput singgah ke blog sya bila2 ada free
    http://hazhatikuxlgkemek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    TQVM

    ReplyDelete
  12. budak ney dtg dari segmen yg sama .

    done follow sini :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    ReplyDelete
  14. Datang dari segmen yang sama.
    Datang tinggal jejak dan follow.

    Singah2 la ke blog saya juga. (^_^)

    http://fienazzuki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Salam kenal. terbang ke sini dgn senyuman..selalu2 la singgah ke blog http://eerashera.blogspot.com/ ye ;)

    ReplyDelete
  16. Salam saya singgah bw dri segmen same:D jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html (^_^) salam knalan..

    ReplyDelete
  17. dari segmen yg sama..done follow cnie..=)

    ReplyDelete
  18. tenkiu singgah bLog fairus...fairus singgah sini ye!

    ReplyDelete
  19. cx dtg sini. :) dari segmen yg sme. terlewat plak. almaklumlah, bz. heee.

    ReplyDelete
  20. dh jejalan sini balik n dh follow pn =)

    ReplyDelete
  21. Cak3. Salam, sorry sebab baru dapat jenguk blog anda. heee. :)

    Jom jenguk blog Maya plak ! Ada contest lah.

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-follow-dan-comment.html

    Jemput join tau :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!