-->

Google+ Followers

Wednesday, April 18, 2012

Segmen : Meh share cite korang dengan Emma!!!



Pagi tadi time on the way ke office,
Terdengar pulak dalam radio tentang Kisah First love...
Wuhaaa macam-macam cerita yang Emma dengar pagi tadi,
Ada yang berakhir dengan perkahwinan,
Ada yang putus di tengah jalan,
Ada yang ikut pilihan keluarga...
Then mulut nie gatal pulak duk tanya kat ayah Emma yang tengah drive tadi...
" Jodoh pilihan keluarga, Ayah tak carikan untuk orang pun !!! "
Jengg..jenggg jengggg tau ayah Emma cakap ape????
" Biarlah anak-anak mencari pilihan hati dorang "
Wuhaaahahahhaha terharuuu  tangkap nak nanggis laju-laju.....
Laluuuu...mulut nie cakap dalam hati jerrr...
" InsyaAllah next year.. hehehehhe "
Jeng..jeng..jengg... apa yang penting !!!!
Tak sabar nak tunggu sang Putera Katak tuuu balik KL...
(Maluuuuuu nak tutup muka dengan bantal bucukkkkk)

Ehhh, jom share cite korang semua....
Just type "Meh nak share cite dengan Emma"
Dan hantarkan link korang kat Entry nie...


Entry yang paling menarik and menyentuh hati....
Emma nak bagi Hadiah MISTERI.....
Hehehehe cepatt...cepatttt hantarkan cerita First love korang kat Emma

Thank youuu sooo much pada tukang support hadiah... =)

www.tips-fb.com

1 comment:

  1. emma iman da siap wat segmen emma tu follow laa ni linknya http://ayuiman88.blogspot.com/2012/04/segmen-promosi-blog-segmen-blog-cik.html

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!