-->

Google+ Followers

Wednesday, April 25, 2012

Jom Blogwalking !!!



Wow.. minggu nie blogger digegarkan dengan DIGI WWWOW Award !!!
Maka blogger-blogger yang bertanding sibuk duk promote and mintak undi !!
Siapa yang akan jadi pemenang ???
Kita tunggu ek !!!!
Apa yang penting, korang teruskan mengundi blog pilihan korang !!!
Kita SUPPORT !!!!! yeayyy...

Di sebabkan minggu nie bz sket,
Maka tak sempat nak update sangat !!!
Hehehhehe but tak nak biarkan blog terus bersawang !!
Apakata korang tinggalkan link blog korang kat comment entry nie !!
Then Emma akan buat satu list supaya senang nak blogwalking antara satu sama lain !!!


Apa yang korang akan dapat ???
Alahai hadiah tak de la pulak !!! hehehehhe
But budaya 'i follow u, u follow me back ' kan dah biasa dalam blogging nie...
Korang boleh 'UP' lagi follower.. betul tak ???
Then, apa kata korang amalkan budaya FRENDSHIP dalam blogging nie...
Kan best,
Tak delah just follow blog tapi tak ada interaction sesama korang !!!
Kitakan 1 MALAYSIA...!!!


www.tips-fb.com

2 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!