-->

Google+ Followers

Monday, April 16, 2012

Korang pelik ker ???



Kepenatan setelah beberapa jam dekat site,
Settlekan apa yang tak settle kat sane,
Dengan delivery furniture lagi...
Problem dekat site lagi...
Hehehhehe cool beb... InsyaAllah boleh je handle...
Tapi satu benda lah yang paling Emma pelik !!
Setiap kali Emma pergi site,
Mat-mat bangla or Indon kat sane mesti pandang pelik !!!
Cehhh, jangan ingat Emma nie kecik jer tak boleh nak pergi site lahhh !!!
Kecik-kecik cili giling tauu !!!
(Ehhhh riak pulak !! adehhh)
Hahaha tapi itulah hakikat..
Melangkah je turun dari kereta,
Confirm dorang akan pandang !!!
Belum lagi melangkah dari satu tingkat ke satu tingkat !!!
Adehhh, ishhh i can do my work la...
Nape korang pandang pelik ek ???
Alahaiiiii...... maybe korang tak sangka perempuan pun boleh turun SITE kot !!!


www.tips-fb.com

13 comments:

  1. sy xpelik pun...sbb tue mmg bidang kite minat..samalah kite org slalu tgk kite sinis je bile perempuan pg site..

    ReplyDelete
  2. jakun tgk pompuan comel agaknyer tu

    ReplyDelete
  3. Mungkin sebab perempuan turun site kot. tu yg buat diorg plik gila tu

    ReplyDelete
  4. diorang tgk emma cun.. terima je la.. k bai..

    ReplyDelete
  5. huhuhu emma tak ada job untuk kyra ke? hehe kyra mmg mnt tang engineering tu, tp rzki kerja dpt akaun skrg.. :)

    ReplyDelete
  6. @Ayu Iman tak pe lahh dorang ade mata nak pandang.. hehehe

    ReplyDelete
  7. @shiema sufian rasa nya tak pelik perempuan turun site !! dah ramai kot architect perempuan !!

    ReplyDelete
  8. @CINTA UNTUK KITA buat masa nie tak de la kyra... hehehe insyaAllah if minat try la apply kat mane2 company !! kena berani mencuba jer !!

    ReplyDelete
  9. @Phat hahahha cun la sgt abg phat =p

    ReplyDelete
  10. sedara yg lama terpisah kot..;p

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!