-->

Google+ Followers

Saturday, August 29, 2015

Berjalan


Assalamualaikum uoals,

Pengalaman tengok anak membesar depan mata, serius memang buat korang rasa teruja !!! Rasanya tak sia-sia bila aku decide nak berhenti kerja and jaga anak sendiri walaupun kadang-kadang masalah kewangan lepas kawin sentiasa menghantuiii... cewahhh -_-!!! nama pun baru kawin, confirmlah banyak dugaan..!!! yang penting kaw kena tabah and hadap je lah ape orang nak cakap !!!!

Rasa macam cepat je masa berlalu, sedar-sedar Anyssa dah 4 bulan !!! haa time tu lah baru nampak sel-sel otak dia kemain cepat berhubung !!!!

Bila tengok orang makan, dia pun sibuk nak makan !!! petang-petang ajak jalan-jalan, bangun tido kuat mengusik orang daaaa.... kaw bayangkan, kaw celik je mata kaw nampak anak kaw senyum !!! kadang-kadang tu saje je buat -buat tidooo, dia nak kejutkan .. mulalah buat-buat nanggis then tarik baju kita.... bila pusing hadap dia... dia sengih pastu gelak!!! hahahaha kaw nak marah pun tak sampai hati tauuu...

Baru-baru nie zam bawak dia main kat playground !!! mainan feveret dia buaian !!! terkekek kekek dia ketawa bila buaian tu bergerak !!! sambil tu aku duk agah main cak cak dengan dia... lagi lah kuat gelak nya!! sampaikan mak cik mak cik kat situ duk ralit tengok anyssa gelak!!!!! 

confius, anak ke bapak yang lebih eksited nie ????


Sekarang pun baru 4 bulan sibuk nak berjalan!!! puas lah duk tatih tatihkan... padehal baru je pandai meniarap .. and tengah duk tonggeng tonggengka punggung nak merangkak... haiiiiinlah anyssa ^_^




www.tips-fb.com