-->

Google+ Followers

Monday, March 21, 2011

Genting Highland... here i will come !!!

Evening all !!! 2 minggu lagi dah nak end of the March.. sekejap je kan masa berlalu??? Dalam diam tak diam, sedar and tak sedar atau separuh sedar dah nak masuk April.. so on 1st April kena lah berhati-hati dengan insan disekeliling anda... ( ape dia??? April Fool la... !! ) 

On April nie rase macam nak pergi bercuti lah.. sekali sekala dapat melepaskan tension and releasekan otak yang serabut ok jugak kan ??? ( Nak mejerit puas-puas if boleh lah....)
Lokasi aku maybe " GENTING HIGHLAND " je kot... nak saving budget nak pergi vacation kat pulau sebenarnya... hehehehe 

Kan seronok dapat jerit sepuas-puas hati dengan main games yang ade kat Theme Park tu !! kan geng ??? hehehehe 







So to all my friend Ieda, Laila, Ghanz, Ayu, Hanie, Hafiz, Shida, Sam, Hadi and my family Angah, Ateh and Acu...  bila agaknya puncak Genting dapat kita tawan yer???

www.tips-fb.com

1 comment:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!