-->

Google+ Followers

Friday, April 27, 2012

Mood Kechewa !!!



Assalamualaikum kawan-kawan blogger and reader =)

Mood pagi tadi ceria jer...
Penat cari baju lawa-lawa...
Konon nya someone tu nak balik KL...
Last-last frust coz cuti dia tak approve...
Alahai sedih nye...
Rasa macam nak nanggis pun ade !!
Kenapa ???
Ishh mestilah winduuuu....
Hhehehhe (maluuuuuuuu nak tutup muka dengan bantal)
Alahai... tak berharap sangat pun dia boleh balik !!
Tau dia bz dengan kerja =(
Lagipun Sabah dengan KL bukan dekat pun...
So sabar je la ek.....
Tunggu bulan June... =(



" Jika kau merasa kecewa, Pandanglah ke sungai...Airnya mengalir biarpun berjuta batu menghalang "

Note : Adehhh mood tacing laaaa pulakkk


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. ala...xmaho tacing lgii emma..nt da xcomey..pe2 sabor jela..=D

    ReplyDelete
  2. @Phathehehe sabar la nie phat =( kalau takk memang dah fly g sabah kot.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. @Ayu Iman tak tacing pun... sedih je iman =(

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!