-->

Google+ Followers

Friday, April 20, 2012

Dengan lafaz bismillah......



Dengan lafaz bismillah,
Haaa jangan salah sangka ek !!
Korang ingat tak Emma pernah post entry " will be student again "
Dan hari nie,
Application and document yang dorang nak,
Emma dah submit !!!
Hope dapat !!! amin...
Thanks kepada yang tolong Emma...heheheh
Thanks kat akak Emma coz tolong pergi mintak chop pengesahan untuk document.. and tukang tolong postkan document tuu.... nanti emma upah 5 henget ekk !!! ahhahahaha
Thanks jugak kepada blogger kaki wayang a.k.a havang hazrey yang tolong checkkn surat sokongan tu...
Hehhehehe nanti Emma blanje makan roti canai ek =p
So .... tunggu lah result bulan 5 nie..
Hope impian menjadi kenyataan..amin !!!
And yang paling best nye...
Belum tau dapat ke tak...
Dah ada insan yang baik hati nak bagi scholarship kat Emma....
Untunglahhhhh... hehehhehe


Hope impian menjadi kenyataan.. amin !!! uoalss please doakan untuk Emma ek !!!




www.tips-fb.com

6 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!