-->

Google+ Followers

Monday, April 9, 2012

Selamat Pengantin Baru Afrida & Anas




Penat semalam tak hilang lagi !!
Gara-gara majlis bestfriend emma,
Membuatkan emma pun tak tidur temankan si pengantin yang berinai,
Walau apa pun,
Semua nya dah selamat,
Afrida dan Anas selamat menjadi suami dan isteri,
Sekaligus tittle korang telah bertukar dari 'single kepada married'
Congratulation both of u...
Siapa sangka,
Perkenalan yang singkat membawa ke jinjang pelamin !!
Semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat !!

Debaran sang suami
Debaran si isteri






www.tips-fb.com

3 comments:

  1. Lawaaaaa, semoga kekal hingga ke syurga (:

    ReplyDelete
  2. jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv .ESPN,STAR SPOTS ,EUROSPORTS dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

    ReplyDelete
  3. @shiema sufian heheheh sape yang lawa nie ??? hahahahhaha emma ke pengantin =p hahha just joking !! amin..amin.. semoga dorang kekal hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!