-->

Google+ Followers

Monday, April 23, 2012

Pad Lock CINTA



 " PONTE MILVIO " 
Korang pernah dengar nama tempat nie ???
Okay Ponte Milvio terletak di tengah-tengah bandar Rome !!
Ia merupakan satu jambatan yang sangat terkenal bagi pasangan yang bercinta !!
Mereka percaya dengan meletakkan Pad Lock yang tertulis nama pasangan ...
Maka dorang akan terus bersama dan tak akan berpisah !!
Kiranya macam Loving Forever la...


So, bagi tukang-tukang kunci dan mangga,
Mereka boleh jadi kaya kot kat sana...
Yerlah kalau dah berjuta yang datang beli padlock then letak kat situ...
Haaaa tak ke boleh jadi kaya macam tu ???




But Italy memang sebuah bandar percintaan !!
Sebab apa ??? Alamak tak sempat nak check pulak...
Tak pe nanti Emma update...
Kenapa Italy jadi bandar percintaan !!


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. you bila nak pegi kat sini ? nanti skali eh . lol :p

    ReplyDelete
  2. @Roxy's pergi sini ??? hehehehhe okayyy nanti kte pegi ek =)

    ReplyDelete
  3. Teringinnya nak pergi situ...tp hubby x romantik larr...mesti spoil the environment nanti..hehehehhehehe

    ReplyDelete
  4. wah!! kota cinta...bestnya klo da kwen nanti g honeymoon kt sini..haha..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!