-->

Google+ Followers

Wednesday, April 18, 2012

"SEGMEN: BLOG PILIHAN ZAMANI 84"



Tengah baca blog...
Then nampak pulak entry pasal blog Incik Zamani nie...
So hati rasa macam nak tauuu jer...
Bila bukak..  eh, gambar firefly ???
Then scrolll lagiii nampak la pic hensem abg nie... hahahhaha


Tanpa ragu-ragu dan dengan penuh confident nya Emma support segmen abg zamani...
Waahhhh dah macam zamani slam pulak nama dia kan ???
Jengg..jenggg.... Okay abg, boleh join segmen tak nie ??? hehehhehe


www.tips-fb.com

10 comments:

  1. salam saya singgah bw dri segmen same..jmput sggah ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmenblog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  2. As salam...

    Baru berkesempatan untuk berBW singgah sini dari segmen yang sama...salam kenal :))

    ReplyDelete
  3. Datang menyinggah malam2^^

    *Copypaste je yang mampu^^

    ReplyDelete
  4. singgah sini, happy blogging..
    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan..
    jalan-jalan BW.. tinggal jejak..

    http://kasihkuamani.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    *maaflah ayat copypaste.. :)

    ReplyDelete
  6. hye emma ! jupe lagi . salam ukhwah .:)

    ReplyDelete
  7. ASSALAMUALAIKUM

    SALAM KENAI.DARI SEGMEN YANG SAMA. JOM SINGGAH BLOG SY.JANGAN LUPA FOLLOW K ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-blog-pilihan-zamani-84.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dr segmen yg sme ^_^

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen yg sama..da lm follow cnie..jemput ke blog ifa..=)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!