-->

Google+ Followers

Friday, April 13, 2012

Putus Cinta jer bunuh diri !!!!



Putus CINTA je terus bunuh diri,
Asal BUNUH DIRI mesti sebab CINTA !!!
Siapa yang selalu buat ????
Tuuuu dia kaum perempuan !!!
Adehhh, tak sayang nyawa ker akak-akak oiiii,
Nyawa bukan boleh beli pasar malam pun !!!


Tuu la yang banyak terjadi zaman sekarang !!
Sebab ???? Maybe dorang dah letak 100% kepercayaan dekat pasangan dorang !!
Sebab tu bila putus, tak boleh nak terima dah !!!
Mulalah cari macam-macam alternatif !!!
Makan ubat tidur, Bunuh diri....
And one of my friend yang kerja bahagian Forensik ada cakap,
"Mostly, yang bunuh diri sebab putus cinta !!! "
Ada tu..sampai makan racun sebab tak boleh terima kenyataan !!!

So, kepada akak-akak, abang-abang, adik-adik, 
Jangan sebab CINTA korang musnahkan diri korang !!
Remember this !!!
" NYAWA TAK BOLEH DI BELI DENGAN WANG RINGGIT "




www.tips-fb.com

9 comments:

  1. mungkin sebab iman dye tak kuat..wlpn besar mana masalah kite..kite kena balik pd tuhan kite..hny dye saja boleh menenangkan kite kan...

    ReplyDelete
  2. @Ayu Iman itu kalau Islam.. Kalau bukan Islam ???

    ReplyDelete
  3. uish.putus cinta makan banyak2 lagi kenyang.hehe :)

    ReplyDelete
  4. @keli menari hahahah tau x pe... kenyang jugak !!!

    ReplyDelete
  5. klau ptus mmg le sdih thp gaban.. tp klau kita membusykan diri dgn kerja, makan, stdi ke, apa2 je le..msti skit2 dpt lupa ksdihan tu.. huhu

    ReplyDelete
  6. klo bukan islam mereka kan ade kepercayaan agama masing2..yg penting mereka tue spatut pkiran waras jgn pkiran singkat tue..haha..

    ReplyDelete
  7. @CINTA UNTUK KITA yang penting jangan ingat sangat !! bukan seorang je lelaki.. kan ???

    ReplyDelete
  8. baru putus cinta dah bunuh diri..kalu cerai? eh tak sempat kawin la kan sebab dah bunuh diri time putus cinta

    ReplyDelete
  9. Huhu.. btol2, jgn letak kn kepercayaan terlalu sgt, sbb sesuatu yg kita rancang xtaw btol lg itu akn d makbulkn ke x.. so kalo rasa sdey sgt, bg kita yg bragama islam nie.. solat, doa n ngaji.. mintak d tabahkn ati, cekal lalui hidup yg mendatang.. tabah kn ati tu, ramai lg lelaki yg baik kt luar tu.. doc pon ada haha.. kenangan tu lupakn.. buang semua nya, gbar atas para, gbar dlm fon or kt pc pun. Ikhlaskn ati utk terima laki lain, watpe nk bunuh2 diri.. bazir je..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!