-->

Google+ Followers

Friday, April 20, 2012

Hospital yang awesome !!!!







Wow, teruja tak korang tengok ???
Kalau macam nie lah rupa hospital dia... confirm Emma hari-hari buat lawatan tak rasmi kat situ =)
Kalau korang nak tau, 
Seni bina ni merupakan hasil karya Architect Gahry Frank yang telah bermula sesi construction pada 2010.
Kalau korang nak tau, Bangunan nie merupakan  "Lou Ruvo Center" iaitu pusat pakar otak !! hahaha yang terletak di Las Vegas.

Agak-agaknya bila MALAYSIA akan bina bangunan macam nie ??? Unik kan ??? barulah creativity para Architect, Designer dan Engineer Malaysia akan teruji !!! 


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. siyes teruja..=) tapi masalah kt malaysia slalunya xde bajet ar..nak wat gitue!!!

    ReplyDelete
  2. fuyooo gempak ahh design dia...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!