-->

Google+ Followers

Friday, February 14, 2014

Bride - To - Be



Assalamualaikum uoals,


Weheeeee tak sabar nyer nak jadi bride to be :) 
Okay, checklist dah buat...
Duit pun dah rasa keluar macam air paip je...
Kemain duk mengumpul duit gaji....
Sekarang nie, duit asyik keluar je...
Bila nak masuk duit pulak ekk ??
InsyaALLAH ada rezeki nanti :)
Cubaan dan dugaan nak kahwin :)

Okay, kursus kahwin dah settel.
Dewan dah sewa
Baju and pelamin dah booked
Catering dah confirmed
Hantaran in progress =)
Deco untuk hantaran dah settel ^_^



will update soon ^_^



www.tips-fb.com

Kalau dah jodoh.....


Assalamualaikum uoals,


Kemain lama dah duk tinggalkan blog nie, sampaikan incik tunang dah bebel-bebel bak mak enon " kenapa tak update blog ??? " =p. Bukan apa, serius kemalasan melanda tahap memang tak boleh blah punya !! bila dah duk typing... lastly simpan kat draft je. Kalau tengok dah, kemain banyak dah terkumpul. Ish.. ish...ish.. bilalah perangai malas nie nak hilang yer ???

Opsss lupa nak share kat korang, InsyaAllah bakal bergelar " Bride-To-Be " tak lama je pun lagi . So bermakna tak lama je lagi nak bertukar gelaran !!!

Kadang-kadang bila fikir balik, betul ke pilihan yang dah buat nie ??? tapi bila kita berdoa dan mintak petunjuk Allah, InsyaAllah.  Kalau dah jodoh tak kemana ... betul tak ???

Serius, kadang-kadang vodohhh betullah coz mati-mati tolak incik tunang dulu !!! Yerlah siap cakap " Tak mungkin aku dengan dia !!! " Kalau ada orang lain, confirm aku pilih orang lain. Tak de nye nak pilih dia !!! Lastly, korang tengok sekarang ??? kemain dah tangkap cintan cintun tahap tak hengat punya !!! selalu jugak tanya, " awak bagi minyak senyonyong ker ??? " pergh, jangan macam-macam !!




www.tips-fb.com