-->

Google+ Followers

Thursday, January 16, 2014

Tambah satu lagi !!!!



Assalamualaikum uoals,


Bakal bertambah usia sekejap lagi
Sedar tak sedar dah tambah lagi usia
Opssss nasib baik still kat angka "2" lagi...
Kalau dah naik angka "3" alahaaiiiii

Bakal bertambah usia
Mematangkan diri sendiri
Dah mampu nak fikir baik buruk
Dah mampu nak buat keputusan
Dah mampu berdikari

Setahun yang lepas bila time macam nie
Semua duk pakat tanya
"Bila nak kawen, kawen and kawen !!! "
Memang dah tak boleh nak lari punya !!!
Tapi tahun nie ???
Dah boleh agak dah....
Mesti tanya...
"Bila kendurinya ???? "
CONFIRM !!!!

Mama,
Terima kasih bawa emma ke dunia
Terima kasih bersusah payah jaga emma
Siang dan malam
Izinkan emma tumpang kat rahim mama
Emma sayanggg mama !!!
Walaupun mama tak sihat
Tapi kteorang still jaga mama
Sebab...
Mama hanya seorang !!!
Tak ada gantinya !!!

Ayah,
Terima kasih hadirkan emma
Terima kasih besarkan emma dengan kasih sayang
Walaupun garang
Tapi tetap sayangkan anak-anak !!!
Ayah, tak ada ganti
Tak siapa boleh ganti ayah
Emma sayang ayah !!!

Alhamdulilah,
Bersyukur di lahirkan dalam keluarga yang penuh kasih sayang
Gelak ketawa
Kutuk mengutuk
Gaduh lumrah dunia
Tapi kami tetap bersama !!!



www.tips-fb.com

Wednesday, January 15, 2014

Tik tok tik tok



Assalamualaikum uoals...


Tik tok tik tok


Nak masuk 1 lagi angka nie....
Ishh,..ish...ishhhh


www.tips-fb.com

Thursday, January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!



Assalamualaikum uoals,


Wah kemain lama tak join segmen !!
Ni semua gara-gara bukak blog Mak dara,
Ternampak pulak dia buat segmen
Lalalalla cepat-cepatlah join!!!


Alhamdulilah, Blog "Emma Eema" yang tak femes nie...ada jugak yang rajin komen mengomen !! hehehe 
Blog Emma Eema di ambil semperna nama tuan empunya blog sendiri !!
Bermula pada June 2010,
Motif utama buat blog sebab jeles tengok member buat blog then tulis macam-macam cerita,
Dalam hati tengok macam best je !!
Then mulalah duk gatal-gatal buat blog !!
Kononnya nak buat jadi online diari
Lastly, macam-macam cerita dah ada dalam nie !!
Semakin hari gedik-gedik cari cara macam mana nak improve
Tpi sayang, blog terabai sikit since keje kat office baru !!
Tengok tu, header pun tak bertukar lagi sedangkan emma dah pun berhijab...
Alahaiii... tapi berazam nak blogging balik :)
Hope bukan angan-angan taik ayam dah lahhh... :)

Kalau nak tau tuan empunya blog nie
Korang tak payah nak rasa segan or malu-malu
HAKIKATNYA emma tak sombong pun
Sorry kalau ada yang tinggalkan jejak tapi emma tak jejak lagi kat blog korang :)
InsyaAllah, pasti akan jejak kembali. :)
Saranghae :)


www.tips-fb.com