-->

Google+ Followers

Friday, April 13, 2012

Thanksss sangat-sangat kat korang !!!



Thank youuu soooooo much kat korang semua,
Especially kat yang join segmen Emma...
Segmen ape ??? klik sini cepat !!! 
Sangat-sangat menghargai sokongan korang !!
Setakat nie Emma dah letak semua yang join dekat blog list Emma...
Cepattttt pegi tengok kat side bar !!! heheheheh
Banyak kata-kata yang menarik, and ada yang membuatkan Emma terharu,
Emma just manusia biasa,
Kadang-kadang tu terlepas pandang jugak !!
Heheh insyaAllah setiap komen dari korang semua Emma akan balas balik !!!
JANJI !!!! hehehhehe
So, kepada yang nak follow blog Emma tuu tak payah lah nak segan-segan ek ???
Emma tak pernah nak menyombong or bangga diri..
Kita semua adalah sama !!
Dalam berblog, umur tak menjadi halangan !!!
Yang penting, kita ada semangat untuk menghasilkan sebuah karya yang orang minat nak baca !!
Emma pun tak pernah paksa korang nak follow blog Emma !!
Pada yang dah follow tu,
Terima kasih banyak-banyak !!
Emma sangat menghargai sokongan korang semua !!!
InsyaAllah kalau ada yang sponsor boleh la Emma buat first GA.... hehehhehe
(ade ke yang nak sponsor ??? hehhehehe tak malu nyer....!!)
So Emma akan update blog korang semua dari semasa ke semasa okay !!
Yang penting ... 'Keep update with my blog'

cayanggggg koranggg... muuuuuahhhhh


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. tq emma hihi...sayang emma..=D

    ReplyDelete
  2. hehe..gud luck girl...suke sgt blog emma..sgt2 menarik...:)

    ReplyDelete
  3. Welcome Emma :) And thanks to u too for this segmen! Keep in touch babehh! ;)

    ReplyDelete
  4. Alaaaa, tak sempat join. sedihnyaaa. emma tak syg shiema lah ye ? ):

    ReplyDelete
  5. Yey!Baru laaa dapat follow setelah berhari2 Cik Mendezz on9 via phone..
    sorry erk lambat sikit..nice blog! =)

    http://azuramendezz.blogspot.com/2012/04/akhirnya-d.html

    ReplyDelete
  6. Emma ! blog kita termasuk tak ? agak lambat sikit nak udate. dah free ni, barulah hegeh nak masuk. hahaha =B

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!