-->

Google+ Followers

Friday, April 13, 2012

Meh Link, nak promote blog korang !!!



Hari nie mood macam baik jer...
Sebab semakin hari semakin ramai yang follow blog Emma,
And mesti ada comment dari korang !!!
Alhamdullillah... sangat-sangat menghargai korang !!!

So, sebagai tanda penghargaan untuk korang,
Meh, bagi link blog korang kat comment entry ni dengan ayat yang paling menarik...
Hhehehehe mane yang paling menarik, 
Emma akan masukkan blog korang dalam entry Emma and bloglist Emma !!
Sape yang terpilih jugakkk Emma akan bagi hadiah misteri untuk korang !!
Heheheheh boleh tak ???? Misteri ???? Tak la misteri pun !! 
Apa yang termampu jer... Emma akan bagi sebagai tanda penghargaan Emma kat korang !!
Hope ramai lah yang sudi join...
Dateline ??? Tak de pun.. bila rasa dah tak de mood tutup la.. hehehhehe




www.tips-fb.com

30 comments:

  1. http://ct-jue.blogspot.com/

    mari la kite sesame memajukan arena blogging... :)
    hahahah
    singgah la ~~

    ReplyDelete
  2. ala emmba bucuk bucuk nenek meh tlg promote blog sya meh~ *cricket sound* serious sya tak pandai AHAHAHA but i hope to make it in your bloglist and your post ;)

    my blog: http://ajamoppical.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. cikicikibum bum bum.. cak3! haha apa aku merepek ni.. :)

    http://cintauntukkita.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. aisyahhumaira99.blogspot.com

    happy blogging ♥
    your blog is simple but very nice!like u :D

    singgah la blog buruk niera ;)
    boleh berkongsi idea kan? :)

    ReplyDelete
  5. salam kite nk jugak..hikhik..exchange bloglist la:Dhttp://akmaluv90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Saudara saudari cikebom cikebom! E eh. Hahahaa :D Saudara saudari meh laa singgah blog sy! Ha baru btol! ;D

    http://mynameisaimii.blogspot.com

    Thanks yaaw cik Emma! Cantik header! ;)

    ReplyDelete
  7. hihi..mulut cik emma yg sangat comel malah petahnya jejari runcing menaip di papan keyboard mghasilkan entri..=) sudi2lah promote blog iman ya..tq.

    jom lah singgah blog cik ayu iman
    http:/ayuiman88.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. http://dyrafazidi.blogspot.com/ ukea . saia da follow blog awk :) awl follow saia . owg len dialu - alukan:)

    ReplyDelete
  9. E=Emma adalah blogger yang...
    M=Mesra
    M=Menawan
    A=Amanah

    Nice to meet u here..
    Singgahlah ye..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. "sesungguhnya amalan follow memollow merapatkan silaturrahim"

    Yang pengomen pengomen lain pun boleh singgah ke blog Alkisah.


    Owner blog,
    Alkisah
    http://saedramadhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. takk kira ape pon yunx kitee buat asalkan ikhlas tentu kita ase eppy !
    thanks emma ,, takk kira lha blog ika terpilih atau tidak , yunx penting kita semua menjadi kawans dengan satu tujuan , iaitu tuk berkongsi suka dan duka . thanks sudi baca celoteh ika yunx entah pape nih , lau sudi jom lha terjah blog ika yunx xbrpe nak indah nih . hehe =))
    http://aisyaieyka.blogspot.com
    eppy blogging semua , ~ saranghae ~

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. wahh..tumpang letak link at sini ye..:) arigatou gozaimasu..:)
    already follow u..

    http://nerbidayugorgeous.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. 'JOM BLOGGING MEMBLOGGING'....hehehe....


    ikhlas,

    missymelly.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. nak kuih?

    http://azlanbingka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. MOSHI~ MOSHI~ CIK EMMA JOM KITEW LANJE KUIH KOCI.. CAMAT PETANG! ^_^

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Serius..? Emma nak link we all..?

    Owwhh, akak tak pandailah nak bodek2. Cuma nak ambil kesempatan nie untuk meluahkan rasa hati jer. First of all, masa mula2 masuk sini, though tertarik dengan blog yang cantik, akak ragu2 untuk follow. Maaflah yer.. Sebab akak takut gadis cantik macam Emma nie x nak layan follower tahap makcik2 mcm akak. Huhuhuhu/ Tapi apa salahnya gives a try sebab entry menarik. Dan TERNYATA anggapanku salah belaka...huhuhuhu. Emma adalah seorang gadis cantik yang dibaluti dengan cantiknya peribadi. Syabas. Tak pilih link akak pun x per, janji akak ikhlas follow awak ekk... Awww...

    http://therainbowjourney.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. x kira x kira tuan punya blog yang cantik manis emma kena letak jugak blog phat dalam list hehe ;-) x de la gurau gurau je...

    phat join eh...mari la kita sama-sama merapatkan hubungan sesama blogger

    ni link phat :

    http://phatthegreat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. http:kumahuitu.blogspot.com

    join, enjony & happy blogwalking....

    ReplyDelete
  21. http://daksweet.blogspot.com/

    mari berblogging...femes kan blog anda macam Cik Emma..jangan jadi macam blog sy..dh bersarang2 semut dah..dh nama pun aweks senyum..confirm2la semut suke..ehhh...hehehee....:p

    ReplyDelete
  22. hi emma ! rasa macam terpanggil utk join segmen ni :D
    singgah lah blog kita http://muladengana.blogspot.com/
    psst , jgn lupe promote ;D hewhew
    terima kasih awokkk .....

    ReplyDelete
  23. http://muladengana.blogspot.com/
    thank youu emma sebab sudi nak
    promote blog kawan2 awak :)

    ReplyDelete
  24. http://muladengana.blogspot.com/
    thanks emma <3

    ReplyDelete
  25. wahaiiii emma yg kiut miut meyh la singgah blog cik eyla yg x hottt!! hikhik.kalo ade mood la kn ! =)

    http://diaryyeyla.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Emma comel..... <-- menarik kan ayat nie :)

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  27. Sebab saya cikgu Emma..saya nak join..

    http://informations-the.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. http://blurrr4evablurr.blogspot.com

    What you give , you get back .. ;) ini positive aw , jangan negatif lak . huhu

    ReplyDelete
  29. http://themptyanty.blogspot.com/

    Thank you!

    ReplyDelete
  30. hi...meh jenguk2 page baru saya

    https://www.facebook.com/ModernRetroStudio

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!