-->

Google+ Followers

Tuesday, April 10, 2012

The NEXT becoming BRIDE


Semenjak dua minggu nie,
Emma terlalu sibuk sangat dengan weeding my best fren, weeding si kembar...
And untuk this month, Emma dah boleh relax jap...
Saving duit untuk beli hadiah yang seterusnya....
Untuk wedding my best fren also...
NOREIMAN AND FADLEY
hehehhehe on end of MAY



Ada yang kawin, ada yang tunang...
Abang dan kakak emma ...
(bukan adik beradik kandung !!hehehe)
Akan bertunang bulan May nie...
Waaahhh banyak betul event !!


Apa-apa pun Emma mendoakan kebahagiaan mereka ???
Lepas nie giliran sape pulak ????

adakah ......

SAM or SHIDA or IKIN or DILLA or diri sendiri (EMMA) 
who the next ??? hahhahahahha


www.tips-fb.com

10 comments:

  1. wowww, ramainya yang nak kahwin sekarang, ni yg gatal nk kahwin jugak ni (:

    ReplyDelete
  2. jodoh, p'temuan, ajal & maut.. sumenye di tgn tuhan.. leez doakan u & kwn2 b'temu dgn soulmate yg m'bahagiakn.. amin.. ;)

    ReplyDelete
  3. alah comelnya...

    salam ziarah dari blog mak dara

    ReplyDelete
  4. dtg sini dan follow dari blog mak dara :)
    http://trueny.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Haiihhh..ble la cik emma eema kte ny turn yer..rindu pn ade kt ns mnyk dia..hehehehe..

    Ikhlas,
    BF akak.. :p

    ReplyDelete
  6. Daripada segmen blog Mak Dara.. Baru sempat blogwalking..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @shiema sufian aippppp shiema jangan gatal sangat okay =)

    ReplyDelete
  8. @Anonymous aikkk ade bf akak pulak daa.... =)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!