-->

Google+ Followers

Monday, November 25, 2013

Monday Blues



Assalamualaikum uoals,


Asal hari isnin je
Mesti jadi macam nie
Lebih-lebih lagi bila masuk office
Bukak email...


Amend, amend and amend...
Untuk kali yang ke 5
Thank youu sooo much client :)



www.tips-fb.com

Durian...durian..durian



Assalamualaikum uoals,


Wuahahhaha rindu gile kat blog nie
Alhamdulilah sempat menyelitkan masa-masa yang tak berapa nak cukup nie
Kte UPDATE BLOG dulu :)

Nak share dengan korang je
Yang memang syokkk bila dapat makan raja segala buah!!!
Buah durian lah apa lagi...
Gile lahhh.... rasa macam nak menanggis je...
Mana tak nye, 
Firstly, ajak ayah pegi beli durian
Time tu kemainlah teringin nye nak makan
Kalah orang yang tengah pregnant
Then ayah boleh cakap...
" Jap lagi lah... ayah nak tengok cite hindustan nie... " ^_^
Okay tunggulah sampai cite shah rukh khan ngan kajol tu habis..
Then ayah boleh buat derkkk je...
Wuhahaha tacing gile... masuk bilik, tarik selimut then tdo !!!

Then semalam Mr fience baru balik dari kampung
Hehhehehe ajak dia pegi beli...
Nak pilih memang tak reti !!
Tau makan je..
Lastly mr fience yang pilih !!
Bayangkan, manusia yang tak makan durian pilih buah durian ???? hehehhe

Tak kira.. janji dapat makan....
Balik rumah hadap dengan akak sampai habis...
Then sekarang kat ofis....
Kepala pening !!! lallalalalalla



www.tips-fb.com

Friday, November 1, 2013

Launching New Showroom Galery



Assalamualaikum uoals,


Semalam adalah hari yang sangat memenatkan..
Mana tak nya.. dengan kerja yang sangat melambak
Tambah pulak dengan semalam launching new showroom
Oh ya, kalau korang berminat nak cari designer, house interior or house accessories
Welcome to our Show Room at Jalan Klang Lama :)







www.tips-fb.com

Eh, mana Emma menghilang ??


Assalamualaikum uoals,

Salam Jumaat.. penghulu segala hari
Sebulan dah menghilang,
Ada yang tercari-cari tak ??? hehehe
Sorry uoals,
Sejak keje kat ofis baru,
Masa 24 jam sehari seolah-olah tak cukup
Bukan sebab tamak atau tak pandai nak bahagikan masa...
Tapi dek keje yang semakin hari semakin meninggi
Membuatkan masuk ofis, check email, close and start work until the end..
Kadang-kadang tu lunch pun emma tak sempat nak amik !!
Nasib baik ada MILO peneman di kala stress :)
Dan hari nie 01 November 2013..
Genaplah sebulan kat ofis baru setelah dua bulan tak keje... hehehe syok kan ???
Memang dua bulan kat rumah tu.. serius dah tension sangat !!!
Tapi Alhamdulillah, Allah bukakan pintu rezeki seluas-luasnya sekarang nie.
Memang betul, kita perlu menunggu dengan sabar
InsyaAllah ada nikmat di sebalik nya..
Dan Alhamdullilah setelah sebulan keje kat ofis baru..
Dua projek yang emma handle akan start untuk construction next week :)


www.tips-fb.com