-->

Google+ Followers

Monday, April 23, 2012

Siapa Peminat Izara Aishah ????



Siapa peminat Izara Aishah ???
Mesti ramai yang minat kat dia kan ???
Korang tengok tak " Jangan tidur lagi " malam tadi ???
Rugi lahhh sape yang minat dia tapi tak tengok malam tadi...
Tuuu dia Izara Aishah menari beb...
Meh nak jamu mata korang dengan Pic Izara Aishah nie....



Sekali pandang tengok Izara nie,
Ada iras-iras Selena Gomez pun ada...
Dua kali pandang....
Nampak macammmmmmmm
Nampak Izara lah...hehehhehe


So ape yang sama ??? hurmmm maybe shape muka dorang !!!
So ape pendapat korang ???


www.tips-fb.com

16 comments:

  1. rambut pun nk sama dah tu...tp siyes semlm tgk dye kat JTL mmg cun...

    ReplyDelete
  2. Sempat tgk iklan jer.... hehehehehe

    ReplyDelete
  3. i like izara, dia berlakon natural..

    ReplyDelete
  4. tak sempat tgk...hihi..da ttp tv smlm ..hihi..

    ReplyDelete
  5. a'a.. betol2..sekali pndg mcm Selena Gomez..emma ckp cm2 br prasan..huhu

    ReplyDelete
  6. @Aziela x pe akak boleh tgk kat you tube =)

    ReplyDelete
  7. @Al Kisah urm natural tu belum lagi la... but she still young and new in industry right =) so need to learn more =)

    ReplyDelete
  8. @wawa abdullah hahahaha kan..kan... Emma pun baru je perasan coz tadi tgh tgk video klip selena gomez..=)

    ReplyDelete
  9. jeles dia comel...tapi xleh kalahkan kecomelan awe..haha

    ReplyDelete
  10. cantik lah dia...serius mcm selena

    ReplyDelete
  11. suka sangat dengan izara aishah ni.. sgt sedap mata memamndang.. suka juga dgn lakonannya.. first time tgk dia mmg dah cakap dgn anak2.. eh..eh.. muka dia macam makwe Justin Bieberlah.. he..he.. masa tu tak ingat nama selena gomez tu..

    ReplyDelete
  12. suke sgt dgn izara.. comellll.....

    ReplyDelete
  13. minat meyh Izara...so comel jer dia..hehe

    ReplyDelete
  14. selena gomez tu ngan izara kembar kot,selena gomez rambut dia warna hitam izara warna koko koko sikit.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!