-->

Google+ Followers

Monday, April 9, 2012

Tak tau pulak Emma ada stalker !!



Hi.. tetibe rasa nak buat entry nie pulak...
hehehhe jangan marah ek ???
Emma ada perasan la something nie...
Tak kira dekat facebook or blog,
Apa yang Emma buat,
Apa yang Emma post,
Mesti ada orang yang tau,
Nak kata Emma popular kat facebook,
TAK !!
Nak kata Emma famous blogger??
TAK !!
Tapi setiap hari pasti stalker tu akan tau...
Ishhh rasa nya cukup-cukup lah buat keje tu ek ???
Coz Emma tak pernah kacau hidup orang lain pun !!
So Emma rasa tak perlu nak sakitkan hati orang lain dengan KONON nya anda terlalu happy !!
In case, Emma tak  heran pape pun !!
SENTAP ??? sikit pun tak...
Coz, i'm happy with my own life now !!
So, tak perlulah nak copy & paste segala entry dalam blog !!
Or nak tiru apa yang Emma buat !!
Please, be ur self !!
Kualiti yang lebih penting daripada copyright !!
Okay STALKER, bubbyyeee


www.tips-fb.com

4 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!