-->

Google+ Followers

Tuesday, March 6, 2012

Will be STUDENT again ???

02.15pm@wangsa maju

Assalamualaikum, yuhuuuu selamat petang uooaallssss =) mood kekenyangan kategori kemalasan tahap melampau membuatkan mood nak keje tu macam malas je. If ada bantal busuk kesayangan confirm tidur dengan lenanya =) yahoooooo tapi harapan dan impian nak tidur terpaksa di lupakan coz kejap lagi ada meeting dengan arkitek. =( sangat-sangat malas. Tapi memandangkan keje nak cepat siap and berjalan dengan lancar ikut waktu yang di tetapkan, approval dari Encik Arkitek sangat-sangat di perlukan.



Oh ya, last week saja-saja lah tangan nie menggatal sangat duk bukak website one of the University nie then mata nie laju je nampak something yang membuatkan Emma tunggu sekian lama (macam lah lama sangat.. ceitt). Korang tau ape ??? hehehhehe mestilah "part time study" waaaaaa sangat teruja dan eksited lalu borang di download maka di isi segala maklumat yang berkaitan.  Dengan harapan hope dapat lah...=) coz dah 2 tahun Emma hold impian nak sambung study nie.  Rasa rindu pulak nak stay up sampai 2-3 pagi duk study untuk exam, quiz or presentation.  And hope dapat rasa pengalaman macam tu lagi.  Bukan apa, if nak amik full time memang tak dapat lah coz terlalu banyak commitment dengan keje lagi.. So part time study adalah cara terbaik. Tak la menyusahkan sape-sape. kan ???

Interior Design student 


Hurm, Emma pun pelik. Tau kenapa ??? orang lain sibuk nak cepat habis study. Emma ??? sibuk pulak nak study. Opss if Emma dapat continue study pun Emma pegang dua title. heheheh Interior Designer and Student. So tanggungjawab semakin berat =(. Tapi selagi ada kemahuan mesti ada jalan kan ?? so hope permohonan berjaya. amin...

www.tips-fb.com

3 comments:

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!