-->

Google+ Followers

Thursday, June 21, 2012

Mak Nyah terlampau !!!



Assalamualaikum uoals,


Wow, tajuk entry ganas nampak !! hahahaha memang ganas pun. Tapi tu lah hakikatnya, memang ramai mak nyah kat MALAYSIA nie ek ?? Cuba kalau korang pergi kat belakang lorong-lorong, confirm ramai mak nyah yang duk tunggu customer.  Kasi service baik punya !! Service ape ?? sendiri mau ingat la... hahahhaa


Kadang-kadang nak gelak pun ada bila tengok mak nyah nie.. bila tengah okay cakap punya lah lembut !! But bila tengah marah, haaa amik kau " kuar sore ganas nye... baru lah menunjukkan keganasannya " Kalau lari... tu dia dah terkangkang-kangkang sibuk duk pegang  kain dengan kasut tinggi nya.  Kalau berjalan tu.. confirm kalah perempuan melayu terakhir, lenggang lenggok macam itik pulang petang. phweeeittt confirm ramai pakwe terpikat punya.  

But, kenapa dorang nak jadi " mak nyah " ek ??? Nak tau lagi pasal mak nyah ??? klik sini

www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Nak tahu jawapan, tnylah dorg sndr. Lol.Tapi boleh beza kot maknyah dengan pompuan tulin.. bahu paling jelas.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!