-->

Google+ Followers

Friday, June 22, 2012

Memang HOTTTTTT !!! Bila Artis tak make up



Assalamualaikum uoals,


Kita selalu tengok kat TV..
Eh, cantik nye artis nie make up kan ???
Hidung mancung, bulu mata lentik,
Membuatkan kita rasa terpukau...
Tu lah dia kuasa make up,
Muka tak cantik pun boleh jadi cantik,
Tepek sana, tepek sini....
Haaa amik kau... terserlahlah wajah palsu yang kita tengok..
Korang pernah tak tengok artis feverat korang tanpa make up ???
Sama tak rupa dorang dengan dorang pakai make up ???
Jawapannya memang tak sama...
Kadang-kadang korang boleh nampak kat sesetengah artis nie without make up..
Muka dorang nampak lebam.. kusam and tak bermaya !!
Tu laaa... mak dah pesan, jangan selalu bermake up..
Nanti muka cepat rosak !!


Tak percaya ??
Cuba korang tengok nie...

Rossa
Julia Ziegler
Misha Omar
Mizz Nina
Siti Nurhaliza

Dan apabila terlebih sangat pakai make up...
Maka terjadilah macam nie....

Y
Y
Y
Y
Y
Y
Y
Y
Y
Y
.
.
.
.


Haaaa terkejut tak ??? hehehhehe


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. hahaha kelaka lah...pic misha onar n siti tuh erghhh buruk nyer si rossa tuh agak lah lain muka nyer tp yg menang pic yg last lah kn...org buat surgery bg lawa dye makin buruk plak hahaha

    visit n follow me ok
    http://myaleo.blogspot.com/2012/06/ketagihan-sekarang.html

    ReplyDelete
  2. @Masmira Masri Hhahaha tau tak pe.. memang lain muka dorang kan ??

    ReplyDelete
  3. agaknya kalau selisih sebelah pun, tak kenal yang tu rossa..huhu

    ReplyDelete
  4. terkezut datin daimon. hahahaha. serius, memang kelakar~! HEHEHEHE.

    ReplyDelete
  5. mizz nina n Dato Siti ok sbb nampak fresh. Senorita paling bawah tu mmg tak perlu kata apa-apa.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!