-->

Google+ Followers

Thursday, June 28, 2012

Saya Seorang Silent Reader. Tapi Saya Suka Baca Blog Awak




Silent reader ??? hehehhe memang selalu Emma buat ^_^
Selalunya if blog tu dah popular, Emma selalu jadi silent reader jer..
If entry post menarik, kadang-kadang emma akan comment, tak pun silent reader je la...


So blog yang Emma selalu jadi silent reader :



www.tips-fb.com

17 comments:

  1. tenkiuuuuuu sudi join segmen mak dara ini ye... reallyyyy appreciate it:) mari kita terjah kesemua link2 blog di atas jommmmmmm

    ReplyDelete
  2. alkisah silent reader blog emma.. oppss terkomen plak..

    ReplyDelete
  3. hihi..betul2 iman pun slalu jd silent reader je kt blog yg tertentu..

    ReplyDelete
  4. amboi. blogger otai sume tu. huhu

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen sama, jom ke blog anis pula http://www.anisempoi.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

    ReplyDelete
  6. Tak sangka termasuk dalam LIST ni...terasa KERDIL sangat jika dibandingkan dengan blogger2 dalam list tu..Thanks Emma...

    Nak belanja burger laaa..ngeee...

    #Saya je yang bukan otai dalam LIST tu..

    ReplyDelete
  7. @Al Kisah heheheh thank youuu sooo much ^_^

    ReplyDelete
  8. @Ayu Iman silent reader blog emma x?? hehehe

    ReplyDelete
  9. @Phatheheheh blog phat pun kadang-kadang jd silent reader gak.. ^_^

    ReplyDelete
  10. @cx's hehehhe tu lah.. selalu blogger otai nie, jarang nak reply comment... hehehe so jadi silent reader memang terbaek. ^_^

    ReplyDelete
  11. @Kaki Wayang hehehhehe meh nak big burger... ^_^

    ReplyDelete
  12. Ety datang dari segmen yang sama. hee. Ety pun silent reader blog Fatin Liyana. Lulu Pages pun sama *tapi Lulu takde dlm list Ety, sbb tak cukup kuota la pulak* :D

    cantik nya gmbr dia kat header :)

    http://etyhanafiah.blogspot.com/2012/06/saya-seorang-silent-reader-tapi-saya.html

    ReplyDelete
  13. @Ety hehhehe hi ety, kak lulu baik tau.. n dia tak sombong pun.. add la kat fb dia.

    thanks ^_^

    ReplyDelete
  14. nice blog .. as salam..skodeng dan follow u..

    ReplyDelete
  15. nice blog .. as salam..skodeng dan follow u..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!