-->

Google+ Followers

Friday, September 9, 2011

Kenapa Lelaki nak jadi Perempuan ???

06.29pm@Bangsar

Seakan rindu pulak dengan blog nie... jari jemari pun seakan rindukan keyboard nie!! dah lama rasanya tak menari-narikan jari jemari di atas papan keyboard untuk tatapan para blogger =) Setelah 5 hari bertungkus lumus memerah otak serta keringat untuk menghasilkan design yang berkualiti... akhirnya penyeksaan berakhir sudaaaa... oh yessss !!!!

Ketika menaiki train atau bas, sering kali mata nie menyaksikan para lelaki yang kelihatan " good looking " dari segi paras rupa namun bila menuturkan kata-kata.... " OMG!! apakah ini ??? " serieus Emma pun kadang-kadang terperanjat tengok keadaan macam tu sedang kan itulah hakikat dan realiti zaman sekarang kan ??? Kenapa dorang nak jadi perempuan ek ?? Tak cukup ke dengan anugerah Allah yang dah di berikan pada mereka ?? Mereka kan di lahirkan sebagai pemimpin !! Yang akan membimbing para wanita dan melindungi mereka !! Tapiiiii????



Ada yang Emma tengok sampai sanggup tukar jantina semata-mata nak jadi perempuan sejati !! But, Please lah para lelaki... korang tak kesian ker tengok golongan korang dah semakin pupus. Even korang tengok kat Universiti pun.. student Perempuan lebih ramai dari Lelaki !! So how ??? 

SEBAB LELAKI NAK JADI PEREMPUAN :

1) Doa perempuan lebih makbul dari doa lelaki

2) Syurga itu terletak di bawah kaki perempuan (ibu)

3) Kalau perempuan sakit nak bersalin, dapat pahala jihad pada jalan Allah.


 Nota kecik ~ Bersyukur dengan apa yang kita ada !!! Renung-renungkan... hehehhee


www.tips-fb.com

9 comments:

  1. minta dijauhkan drp perkara sebegitu ... :(

    ReplyDelete
  2. yes agree with u
    spptnya kia bersyukur dgn apa yg kita miliki....
    Allah ciptakan kita sudh cukup smpurna

    ReplyDelete
  3. Surayah : Ciptaan Allah s.w.t tu kan dah memang sempurna =)

    ReplyDelete
  4. lelaki tetap lekaki. tak boleh ubah

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!