-->

Google+ Followers

Tuesday, June 12, 2012

Tersalah seksa...orang lain yang merana !!



Assalamualaikum uoalss,

Entry ngeri bila baca paper pagi nie...
Adehh, boleh pulak macam nie...


Nota kecik : Berhati-hati walaupun kita bukan orang yang salah... manusia tak sentiasa betul.. 

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Mungkin saya silap, Masa tekan link "3 JAM SEKSA MANGSA TAK BERSALAH", terus pindah ke page akhbar. Jika tekan mouse kanan, kuar "nak copy ke??? minta izin dulu ye". Kan ke baik " nak copy dulu ke.." digantikan dengan "CTRL+Klik untuk buka tab baru". Lol. Dah keluar dan terus keluar reader kat sini melalui link tu t.
    Tapi kesianlah ahli perniagaan tu.. seksa beb.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!