-->

Google+ Followers

Saturday, June 30, 2012

Emma cari BLOGLIST baru ^_^



Assalamualaikum uoals,

Okay, memandangkan tak lama lagi kita nak masuk bulan baru,
So Emma nak gantikan BLOGLIST June Emma ^_^
So ada sapa-sapa nak tersenarai dalam bloglist JULY Emma tak ???
Hehhehehe blog tak femes... tapi suka kumpul ramai kawan-kawan baru ^_^

So, kalau sapa-sapa yang sudi nak masuk dalam bloglist July nie..
Korang just comment kat entry nie,
Dengan SYARAT korang kena typing 
" Emma cari BLOGLIST JULY " then baru korang letak Url link korang !!
Tak susah kan ???
Tak sabar rasa nya nak letak List baru...

www.tips-fb.com

24 comments:

  1. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://ctrie.blogspot.com/

    p/s: mcm nie ke? :)

    ReplyDelete
  2. Emma cari BLOGLIST JULY http://bundlebook2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. saya nak2..hehe " Emma cari BLOGLIST JULY " http://akmaluv90@gmail.com thanx(^_^)

    ReplyDelete
  4. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com


    tq emma :)

    ReplyDelete
  5. iman da join link

    http://ayuiman88.blogspot.com/2012/06/jom-link-emma-cari-bloglist-bulan-july.html

    ReplyDelete
  6. "Emma cari BLOGLIST JULY"

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Emma cari BLOGLIST JULY
    http://bwerking.blogspot.com/2012/06/cabut-bulu-cara-murah.html

    Ni mencari (blogwalking) ke atau mendapatkan? Lol.

    ReplyDelete
  8. nak join bleh tak? hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  9. Emma cari BLOGLIST JULY
    ni link cik en
    mula2 x paham.. ingt kan nk buat entry.. rupenye kat komen je tinggal link...

    ReplyDelete
  10. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://wpfkamal.blogspot.com

    salam kenalan.(:

    ReplyDelete
  11. Emma cari BLOGLIST JULY
    http://atiey94.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://kasihkuamani.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://luahansutera.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://librarypsas.blogsopt.com

    ReplyDelete
  15. terima kasih emma. :)
    eiqa letak emma dlm bloglist eiqa juga ye.. :)

    ReplyDelete
  16. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://whatshewannatalk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://msredcheesecake.blogspot.com

    thanks yea...

    ReplyDelete
  18. sebenernya aku ngga ngerti bahasa malaysia tpi gmna lgi yang kutemui blog orang orang malaysia semua hehe follow back ia http://ivant-to-ivank.blogspot.com/ singgah ye

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum emma...mama dtg singgah...

    "Emma cari BLOGLIST JULY"

    http://maszull.blogspot.com/

    mekacih yer...:)

    ReplyDelete
  20. Emma cari BLOGLIST JULY
    http://inain644.blogspot.com

    saya budak baru belajar.

    ReplyDelete
  21. good luck utk bloglist july :)
    btw michelle follow sini..

    ReplyDelete
  22. http://kliktekan.blogspot.com/
    follow u cantik... salam perkenalan

    ReplyDelete
  23. Emma cari BLOGLIST JULY

    http://beloggieda.blogspot.com/

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!