-->

Google+ Followers

Friday, June 29, 2012

Tag line Blog Emma di tiru ???



Assalamualaikum uoals,


Mood marah sket,
Bila someone bagitau kat Emma yang Tagline blog nie dah kena tiru !!
Oh mak gayah, ni yang dah nak bertukar jadi merah je nie !!!
Alahai TAGLINE je kot... fikir lah sendiri..
Kata nak jadi blogger !! So gunalah kekreatifan dari otak sempit tu...
Tak payah lah nak tiru tagline orang lain...ish..ish...
Nak tukar kaler dah nie,
Blog tak femes pun still orang nak stalker and tiru tagline ek ???
Adehhh... Emma tak kacau life orang lain pun.. 
So please, use your way and your idea..
Bukan meniru hasil perahan dari otak kecik a.k.a si kecik  nie...
Tak kisah lah tagline tu diubah sikit ke banyak,
Tapi tetap membawa maksud yang serupa.. 
So tak perlulah meniru orang lain..
Just jadi diri sendiri, idea sendiri... !!!

" Dari otak kecik turun ke Papan Kekunci melahirkan Celoteh dari bibir comel Emma Eema "



www.tips-fb.com

10 comments:

  1. sabar la emma. ada juga org macam ni.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. @NASZHeheheh tak kisah pun.. nak tiru, tirulah.. tu makne nyer dia silent reader emma lah tu.. hahhahaha yang penting emma ada idea sendiri. ^_^

    ReplyDelete
  3. @Cik Rongoks alhamdullilah, kesabaran masih tinggi.. thanks

    ReplyDelete
  4. hehe..mgkin sbb dier xley pkir tagline sebest emma punye...hihi

    ReplyDelete
  5. sabarlah emma..huhu..smile cket..xmaho la tukar2 warna biru ke merah apa..natural n cool..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...

    Eh2, tak baiknya orang tu buat macamtuuuu...

    ReplyDelete
  7. Orang yang malas nak guna otak macam tu lah.. Tau nak senang jer.. Usahalah sikit perah otak tu.. Ish2..

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!