-->

Google+ Followers

Monday, June 4, 2012

FAKTA ~ LELAKI TAK CUKUP DENGAN SEORANG PEREMPUAN !!



Assalamualaikum uoals,

Wow.. feed back tentang " LELAKI TAK CUKUP DENGAN SEORANG WANITA "
Dapat macam-macam feed back !!
Ada yang setuju,
Dan ada yang tak setuju...


Apa pandangan korang ??
Adakah lelaki tak cukup dengan sorang perempuan ???
Sehinggakan lelaki yang dah kawin ...
Boleh duakan isteri, berskandal...
Pasangan yang bercinta...
Tak setia antara satu sama lain...

Lelaki akan rasa happy bila kata " Lelaki ada 4 quota "
4 Quota memang senang nak di sebut..
Tapi mampukah seorang lelaki berlaku adil dalam tanggungjawab ???


www.tips-fb.com

11 comments:

  1. setuju.. klu bab 4 quota tu laju je tp klu tanggungjawab mesti susah nak buat~

    :)

    ReplyDelete
  2. biasa lelaki mcmtula..klo tak kawen 2-3..skandal..org kate apa try market laku lgii x?xtahu laa...tapi klo perempuan xlayan lelaki mcmni xjd kot..

    ReplyDelete
  3. woha.. try jaga sorang dulu..baru tau nak tambah ke tak.. kecuali lelaki yang duitnya penuh dimerata rata bank.. mungkin dia mampu menambah koleksi isterinya..

    ReplyDelete
  4. mm... mmg boleh kawen 4 tp sanggup ke nk layan keempat2 tu...

    ReplyDelete
  5. @Ayu Iman nak try market.. kalau mampu nak handle tak pe.. nie bila dah kantoi.. menjawab la...

    ReplyDelete
  6. @Al Kisah erkkkk... duit banyak tapi tak boleh nak adil tak guna jugak.. kan ??

    ReplyDelete
  7. Nak kata semua macam tu tak boleh juga.. Tapi ramaila yang macam tu.. Ada yang terjadi depan mata MM lagi.. Dah ada bini sikit punya baik, belakang bini cbuk duk mengangkut awek ke hulu ke hilir.. Berbulu je mata ni tengok.. Rasa bersalah pun ada, macam bersubahat pulak.. Sebab MM pernah jumpa bini dia.. Lepas tu terang2 pulak die duk berkepit ngan pompuan lain depan2 mata MM ni ha.. Tapi klu boleh taknak masuk campur urusan rumahtangga orang lain.. Huhuhu..

    -Insan Tersepit-
    Cea, dan2 plak la kan.. Kewkewkew..~

    ReplyDelete
  8. @Misz Mieza Wahh panjang entry MM nie.. apa yang penting, kalau emma.. tak nak masuk campur hal orang lain.. diam and tengok je la... one day Karma will come..

    ReplyDelete
  9. Bagi saya, lelaki ada sebabnya tersendiri mengapa ia berbuat demikian. Mungkin teman wanita atau isterinya telah mula bersikap dingin terhadapnya. Dah berbincang dengan baik namun masih tetap dalam keadaan begitu juga...

    Jadi takkan selamanya lelaki hidup dalam keadaan menyedihkan. Maka satu alternatif lain harus di buat agar hidup bahagia bersama insan baru istimewa yang tersayang... :)

    Entri Terkini :
    Cara Mengesan Kecurangan Kekasih Anda Yang Amat Di Sayangi

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!