-->

Google+ Followers

Tuesday, June 12, 2012

JARUM JAM 10:10



Assalamualaikum uoals,

Tiba-tiba teringat nak publish entry pasal jarum jam nie..
Hari tu Emma teman si dia pergi cari design jam terbaru..
Then almost jam yang display akan menunjukkan pada waktu 10:10
Korang tau kenapa ??
Emma dah perasan lama da...
Tapi baru terfikir nak cari kenapa..hehehhe
Okay Emma nak share dengan korang kenapa ???


~ 10:10 menunjukkan bentuk SMILEY... (tak percaya?? tengok jam sekarang !!)
~ Marketing punya trick... 
~ Tamatnya perang dunia ke 2... ntah betul ke tak, Emma tak tau..
~ Jarum jam tak menindih antara satu sama lain.. so nampaklah stylish sket coz tak tutup jenama dia..

Nota kecik : Korang tau ke kenapa ???



www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Kan ke tu tanda "tick" yang juga dikenali dengan bunyi "rait" yang mendekati right. So, beli jam adalah pilihan yang tepat. Right?
    Fakta menipu sebenarnya. Lol.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!