-->

Google+ Followers

Tuesday, June 19, 2012

Art from human soul



Assalamualaikum uoals,

Hahahahah entry MELUKIS DENGAN PAYUDARA
Dapat banyak feed back daripada readers,
But, bagi Emma lah kan... apa yang dia buat tu satu seni...
Selain menggunakan pelbagai media untuk melukis,
Dorang menggunakan human body as media....
Memanglah sometime kita akan rasa geli dengan apa yang dorang buat...
But cuba korang fikir,
Ada juga painting yang di hasilkan menggunakan MULUT, LIDAH...



Ada jugak painting yang di hasilkan menggunakan tangan dan kaki...



Dan ada juga painting yang di hasilkan menggunakan part-part tertentu..


Tapi walau apa pun media yang dorang guna...
Itu adalah satu seni...
Dan ramai jugak orang yang kagum dengan hasil seni dorang...
Seni tu bebas dan tak terhad pada satu item sahaja...
SEBAB....



www.tips-fb.com

2 comments:

  1. keyboard murah.
    Yang gambar kedua dari last tu, apakah itu seni? lol. lukisan hebat tapi caranya ada X.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!