-->

Google+ Followers

Tuesday, June 19, 2012

Melukis dengan Payu dara



Assalamualaikum uoalss,

Wow, bukak Metro online pagi nie..
Tiba-tiba nampak satu topik menarik !!
" Melukis menggunakan payudara "
Haaaa korang boleh buat ke ???



BANGKOK: Kementerian Kebudayaan Thailand meminta penjelasan daripada produser rancangan mencari bakat yang menayangkan seorang peserta wanita melukis menggunakan payu daranya disiarkan ke seluruh negara. Menteri Kebudayaan, Sukumol Kunplome berkata, “Masyarakat mengkritik rancangan ini dan kami perlu mendapatkan jawapan.” 


Ahad lalu, peserta untuk rancangan “Thailand’s Got Talent”, membuka baju dan colinya sebelum mencurahkan setin cat warna di payu daranya, di mana dia kemudian menggosok payu daranya di atas kanvas di hadapan juri yang memandang dengan mulut terbuka dan penonton bersorak. 

Dia diundi untuk melepasi pusingan seterusnya oleh dua juri lelaki, menyebabkan seorang juri wanita merasa resah.



Produser rancangan itu tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan komen.



Walaupun industri seks di Thailand berkembang, pegawai di negara itu swering mengkritik perbuatan tidak senonoh di tempat awam. 

Minggu lalu, Kementerian Kebudayaan Thailand berkata, ia memfailkan aduan polis terhadap penyanyi pop Amerika Syarikat, Lady Gaga, kerana menggunakan bendera Thailand dalam persembahannya bulan lalu dan memakai pakaian yang menjolok mata. - AFP

Sumber ~ Metro online



www.tips-fb.com

7 comments:

  1. amboi.. lukis lah guna kaki ke... siku ke... kan parts of the body kita ni kan byk ? ~.~

    ReplyDelete
  2. @AmyZana HEHHEHE dah tu pilihan dia syg... ^_^

    ReplyDelete
  3. haha.. rasanya itu adalah gimik je kot2 terkenal mcm William Hung dlm American Idol tu. Lol.

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!