-->

Google+ Followers

Wednesday, June 6, 2012

Thank you so much !!



Assalamualaikum uoals,

Mood ceria pagi nie..
Dek kejutan semalam..
Membuatkan diri sentiasa tersenyum walaupun terasa kepenatannya ^_^
Semalam, tak sangka dia balik !!
Padehal janji nak jumpa hari nie..
Then, semalam otw back from office...
Terkejut bila nampak dia dah tunggu kat Lrt Wangsa Maju...
Ngeee rasa macam nak jerit kuat-kuat jer bila nampak muka dia..hahahha
But kesian jugak kat dia coz dua jam tunggu Emma habis meeting kat office..
Hahahha lain kali tak yah la nak buat suprise sangat...
So nak pujuk dia balik... kena belanja makan..
Hhehehe so pegilah makan tomyam kat kedai area wangsa maju tu...
Masing-masing memang dah lapar.. coz  tak makan dari pagi..
So diam menghadap makanan sampai kenyang...
And u know what...
Kejutan demi kejutan dia buat kali nie...


Dapat bear dari dia... ngeee...
Tapi tak cukup besar ^_^
Nak pow yang besar... kan dah janji nak bagi yang sama tinggi dengan Emma .. hehehhe
Anyway.. thank youuu sooo much 


www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Cute nya teddy tu.. shy teddy ek? Huhu... bertuah lah cik emma.. semoga brbahagia dgn si dia

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum emma...seronoknya dpt bear tu...:)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!