-->

Google+ Followers

Monday, June 4, 2012

Kisah BURGER BAKAR



Assalamualaikum uoals

Wahhh dah berhari-hari tak update blog..
Nasib baik tak bersarang or berkulat blog nie ^_^
Kalau tak, confim sifu Kaki wayang bagi ceramah FREE punya ...
Oh ya, hari tu emma ada update pasal MAKAN-MAKAN WITH MY SIS

Then, setelah kteorang decide...
Maka berlari-lari lah konon nya nak makan burger bakar kat wangsa maju seksyen 2..
Mentang-mentanglah dekat dengan office...
But serius Emma memang tak pernah try lagi..
Tu laa first time Emma try..


Gambar di atas hanya orang yang kuat makan a.k.a kuat menketedarah boleh la....
Dan yang nyata, 
Emma just makan...


Tapi sila abaikan satu slice burger... maka tinggallah single burger kat situ..
Hahhahaha cukuplah untuk si badan kecik tapi kuat makan nie... hehehehe
Memandangkan kedai baru bukak...
So tak lah lama nak menunggu... 
coz Emma dengar member-member Emma yang pergi pun 2-3 jam baru dapat burger dorang...

Tak sampai setengah jam...
Burger pun siap !!
Hahhaha apa lagi... 
Makan lah kat mamak BRJ yang paling dekat..
Memandangkan cuaca pun segan-segan je nak mengeluarkan sang matahari..
Sampai mamak BRJ... 
Buat muka selamba... tak nak order makan...
" Saya tak mau order makan.. saya mau makan burger.... "
Dengan harga RM 8.50,
Maka perut kecik yang minta di isi kekenyangan 
Sehingga membuatkan kemalasan nak jalan balik rumah tinggi....




www.tips-fb.com

12 comments:

  1. xmo makan burger..sbb burger badan cik en membesar..huhu

    ReplyDelete
  2. fenomena ek skang ni burger bakar..tp serius x penah try lagi

    ReplyDelete
  3. @eintan nurfuzie OWHH nasib baik emma nie memang paayh nak gemuk.. hehehe

    ReplyDelete
  4. @Phat ehhehe so phat kena try ^_^

    ReplyDelete
  5. wow! sedapnye.. wawa pun belum try..nak try la dis week.. :)

    ReplyDelete
  6. boleh tahan juga besarnya tu..huhu

    ReplyDelete
  7. @alinmemang besar and tebal.. alin try la..

    ReplyDelete
  8. teringin nak mkn burger bakar..kat kedah xda lagi kott..huhu
    tgk gambar aje la..

    ReplyDelete
  9. teringin nak mkn burger bakar..kat kedah xda lagi kott..huhu
    tgk gambar aje la..

    ReplyDelete
  10. @permata biru alahai kesian nye.. tak pe nanti dah ade.. cepat-cepat try ek..

    ReplyDelete
  11. burger bakar? xprnh pn kiter jumpa..huhu....-_-

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!