-->

Google+ Followers

Monday, June 4, 2012

PHOTOSHOOT JADI KEGILAAN WANITA !!



Assalamualaikum uoals,

Tiba-tiba nak buat entry nie..
Urmmmm jangan terasa ek bagi yang terasa..
Mungkin kata-kata agak pedas..
But... just suka-suka je..
Okay, sekarang nie bila dah ramainya photographer..
Ibarat cendawan yang tumbuh...
Memang ramai.. dan masing-masing mulalah mencari satu style antau tread mark yang akan orang kenal..
Bila dah ramai photographer,
Maka ramailah yang offer diri nak jadi talent...
Terutama wanita !! betul tak ??
Hehehe Emma pun macam tu jugak.. hahahhaa (mengaku awal-awal)
But... di sebalik keghairahan berphotoshoot..
Kadangkala emma terperasan la...
Style wanita yang agak sexy malah menjolok mata..
Kadang-kadang tu separuh bogel pun ada...
But yang bogel pun ada...
Tak fikir ke korang semua wahai wanita....
Yang gambar korang berphotoshoot tu akan menjadi tontonan orang lain ??
Nie Malaysia... bukan kat oversea...


Opssssssss...sorry ^_^
Apa pun setiap hasil karya photographer adalah seni yang terbaik !! Congrats to all photographer


www.tips-fb.com

6 comments:

  1. Setuju dan akak sokonggg Emma.

    ReplyDelete
  2. heheh..lumrah wanita nk nmpak cantik

    ReplyDelete
  3. yer, gambar-gambar kat blog ni pun lawa.. ;)

    ReplyDelete
  4. @Aziela hehehe just pandangan je kak ^_^

    ReplyDelete
  5. @alinopssss hope gambar kat blog nie tak la sexy mcm yg di sebut dlm entry ek ... hehehehhe

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!