-->

Google+ Followers

Monday, June 25, 2012

6 TANDA KORANG DAH GEMUK !!



Assalamualaikum uoals,

Hari nie mood terpanggil nak share dengan korang tentang isu kegemukkan nie..
Mesti ramai yang tak suka bila korang dah gemuk kan ???
Then bila dah gemuk, masing-masing mulalah cari pusat slimming...
Dan bayar mahal-mahal semata-mata nak kurus dengan cepat...
Okay, meh nak share dengan korang 

10 TANDA KORANG DAH GEMUK !!!

1) Bila korang rasa kenapa seluar korang semakin kecik !!


2) Bila korang asyik nak makan jer.. tak sampai sejam, korang makan lagi...!!


3) Bila korang berdiri, pandang ke bawah korang rasa  ada something yang menghalang !!


4) Bila pegi jalan-jalan, pekerja kedai peralatan senaman akan memanggil-manggil korang untuk try product dorang !!


5) Bila member-member korang mula panggil korang " gemuk, debap, bulat "


6) Bila pusat slimming mula call korang bagi FREE package !!


Hehhehe so ada sapa-sapa nak tambah lagi ??? boleh je.. meh tambah-tambah dalam comment. ^_^


www.tips-fb.com

3 comments:

  1. No 4 tu macam... Haha... betul ke da gemuk? Tengok badan saya masih ok lagi nih. memang nak jual produk je tu. haha..

    ReplyDelete
  2. Ops.Gemokkah aku ? Uish,BMI ku tak seimbang sebab tak cukop barang

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!