-->

Google+ Followers

Tuesday, June 12, 2012

Segmen Tambah Follower dan Rakan Blogger




Tiba-tiba terpanggil nak join segmen nie,
Emma pun Blogger baru jugak ^_^

Nama Blog ??
A day in the life of Emma Eema

Link blog ??
http://emmaeema.blogspot.com

Bila berblog ??
June 2010 (but active since January 2011)

Kenapa berblog ??
Emma nak share apa yang emma nak share and nak cari seberapa ramai kawan. So boleh share apa yang kita tau dan apa yang kita tak tahu.. betul tak ??

Idola ???
Emma tak ada idola dalam blogging. Tapi Emma respect pada blogger yang bersusah payah nak kenalkan blog dorang dari bawah.. means dari tak ada readers sampailah readers beribu-ribu yang datang.




www.tips-fb.com

17 comments:

  1. @Kaki Wayang HEHEHEHHE mestilah... nak join jugak... ^_^

    ReplyDelete
  2. @Kaki Wayang janganler dongki..hehe

    ReplyDelete
  3. @Rosniena ahhahaha azri memang selalu dengki nie... ^_^

    ReplyDelete
  4. hi..kak nam dtg dr segmen yg sama..
    dh follow awk :)

    ReplyDelete
  5. miss z dtg sini.. dari segmen yg sama..
    jmputlah ke blog

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen HH ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  7. *Salam Ukhwah
    *dari segmen yang sama..
    *sudah folo sini
    *semoga sihat selalu

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yg sma..dah lma follow ema

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan
    jom join sini
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini & Salam perkenalan

    Dari segmen yang sama.=)

    Entry terbaru saya "Tips Berblogging Secara Konsisten"

    ReplyDelete
  11. singgah n follow dr segmen yg same.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah...

    dari segmen yang sama...

    http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  13. cik lynn jalan2 dari segmen HH :)

    jom jalan2 blog cik lynn plak...

    lynnlinda.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!