-->

Google+ Followers

Tuesday, June 19, 2012

List of COOL BLOGGER !!



Assalamualaikum uoals,

Emma nak share dengan korang,
List blogger yang memang tak sombong...
And selalu keep in touch dengan Emma..
Hehehhe sayang korang semua...
Ada yang femes blogger yang selalu bagi tips and nasihat,
Ada yang blogger yang biasa-biasa tapi tak jemu dan sombong untuk bertegur sapa...
So emma nak listkan blog korang....
So entry nie akan di update dari semasa ke semasa...

21)
22)
23)
24)
25)


www.tips-fb.com

18 comments:

  1. ala....link cik en xde.. :(
    jom join sini
    http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

    ReplyDelete
  2. @eintan nurfuzie heheheh link tu, blog yang selalu keep in touch dengan emma ^_^ dun worry slalulah update dengan emma.. confirm masuk dalm link tu...

    ReplyDelete
  3. Tetiba blog orang paling kacak tersenarai dan menjadi juara gitew...

    ReplyDelete
  4. boleh saya intai2 list tu hihi

    ReplyDelete
  5. iman pun ade..suke..tq emma syg kat emma lebey cket..=D

    ReplyDelete
  6. @Rosniena...Kaki Wayang memang nsem ok dalam kalangan yang tak hensem2 jelaaa..huk huk...

    ReplyDelete
  7. #751 follow sini

    wah list blogger cool

    best ni

    ReplyDelete
  8. ENTRY KHAS BERKENAAN DENGAN SENARAI BLOGGER PALING COOL:

    http://informations-the.blogspot.com/2012/06/edisi-khas-blogger-senarai-blogger.html

    ReplyDelete
  9. emma!!! :)

    Ni belog baru Rina tau.. :)

    Blog lama dah takde..

    ReplyDelete
  10. Saya pun cool..? Wah tenkiu dear (^___^)v

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!