-->

Google+ Followers

Wednesday, June 20, 2012

Shaheizy Sam " BERCINTA" dengan Yana Samsuddin



" Aku tahu di mana nak cari cinta mu...
Di sini tak mungkin mengalah...
Dengan apa yang mendatang....."

Korang dah tengok belum filem " Aku ada kau ada ??? "
Bagi yang belum tengok,
Boleh tengok kat Astro First okay !!!
Emma bukan nak cerita pasal filem,
Bukan nak review pasal profile dorang !!!
But Emma nak share kat korang yang .....
SAM and YANA tengah hotttt bercinta !!!
Haaaa sesuai tak dorang ???
Heheheheh alalalalla buget-buget masing-masing kiut kan ???
" Bila abang pendek dengan si mata bulat !!! "
Sesuai kan??? soooo kiutttt... ^_^


Okay... tak payah nak teruja and excited sangat...
Coz dorang bercinta dalam filem terbaru yang bertajuk " 8 JAM "
Hehehehe tapi kalau betul dorang bercinta pun best kan ???

^_^


www.tips-fb.com

5 comments:

  1. Emma!!!!

    rina ni.. dah tak kenal kite eh.. Uwaa!! :'(

    ReplyDelete
  2. @Rina Ellisa yer lalink... heheh kenal la.... ^_^

    ReplyDelete
  3. @Rina Ellisa heheheh tau x pe... mane hilang ???

    ReplyDelete
  4. suka kalo dorang betul2 bercinta..sweet...

    ReplyDelete

Ala... janganlah pandang jer keyboard yang mahal tu.. meh komen-komen kat blog nie!!!